2013. július 20., szombat

Gusztustalan lopások

Már megszoktuk, hogy az általunk kiadott videókat, esetleg Manga fejezeteket feltöltik valahova, ez így rendben is van, nem foglalkozunk velük, használják egészséggel. Azonban, mikor már módosítanak rajta és sajátként töltik fel, na ez már gerinctelen.

Ma reggel akadtam rá erre a szépségre:
http://videa.hu/videok/film-animacio/naruto-shippuuden-300.resz-magyar-felirat-17DRil6pMVtSOc4t

Elindítottam. Iszonyatosan ismerős volt a felirat, de a videó leírásában más készítő szerepelt. Az Opening elején, pontosan ugyan úgy időzítve, ahogy a miénk, ott voltak a készítők. Aha. Csak nem az igaziak. Ez nagyon felidegesített! Fel is fogom venni a kapcsolatot az oldal készítőivel, ezt nem szabad annyiban hagyni.

Sajnos itt nem ért véget a lista. Már azt is sokszor láttuk, hogy a következő megjelenő epizódok címeit és időpontjait lemásolják, jelzem, ezzel sincs gond, bárki szabadon használhatja, örülünk, hogy a mi forrásunkban jobban bíznak. Na de kérem, amikor már a hír szövegét egy az egybe lemásolva látom vissza, egy rohadt betűmódosítás nélkül, az már gáz. Ez nem minden, még a saját maga által fordítottnak is titulálja!
Íme a kép:


Továbbá, az eredeti forrás:
http://konohagakure.hu/news.php?readmore=220

No mindegy, eddig tűrtem ezeket a dolgokat, lassan ideje fellépni ezek ellen. Hozzáteszem, magasról tennék az egészre, ha legalább a forrást megjelölnék, és nem sajátként tüntetnék fel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése